HOME   CONTACT
 
 
점심특선 보리굴비정식 수 정식 서라벌 정식 일품 정식 명품 정식 수라상 정식 메뉴사진
 
   Home       Menu        일품 정식
 
 
계절죽
(Seasonal porridge│时令粥│季節のおかゆ)
물김치
(Watery Kimchi│水泡菜│水キムチ)
샐러드
(Salad│沙拉│サラダ)

(Slices of raw fish│鱼片│さしみ)
회초밥
(Raw halibut sushi│寿司│すし)
해파리냉채
(cold jellyfish salad│凉拌海蜇│クラゲの冷菜)
전유화 또는 새우튀김
(Assorted pan fried dishes or Fried shrimps│韩式煎饼或油炸虾│チヂミまたはエビフライ)
궁중잡채
(Royal stir-fried glass noodles mixed with vegetables and beef│宫廷什锦杂菜│宮中チャプチェ)
칠절판
(Platter of seven delicacies│七折坂│7種のクレープ包み(チルチョルパン))
쇠고기 갈비찜
(Braised short beef ribs│炖牛排骨│牛肉のカルビチム)
삼색 대하찜
(Three colors steamed king prawns│清蒸三色大虾│三色蒸し伊勢海老)
신선로 해물탕
(Seafood stew in a brass chafing dish(royal hot pot)│神仙炉 海鮮鍋│宮中鍋 海鲜汤)
한방보쌈
(Steamed pork slices│茗荑菜包肉│ミョンイナムルのポッサム)
자연산송이구이
(Grilled wild pine mushrooms│烤野生松茸│天然松茸焼き)
메로구이
(Grilled toothfish│烤智利鲈鱼│メロ焼き)
보리굴비
(Barley dried yellow corvina│麦子干黄花鱼│ボリクルビ)
된장찌개外 조기구이, 찬
(Soybean paste stew and grilled yellow corvina with side dishes │
大酱汤&烤黄花鱼&种小菜│デンジャンチゲ 外 イシモチ焼き種類のおかず)
후식
(Desserts│甜点│デザート)