HOME   CONTACT
 
 
점심특선 보리굴비정식 수 정식 서라벌 정식 일품 정식 명품 정식 수라상 정식 메뉴사진
 
   Home       Menu        점심특선
 
 
계절죽
(Seasonal porridge│时令粥│季節のおかゆ)
물김치
(Watery Kimchi│水泡菜│水キムチ)
샐러드
(Salad│沙拉│サラダ)
회 또는 회무침
(Slices of raw fish or spicy raw fish salad│鱼片或凉拌生鱼片│さしみまたは刺身の和え物)
회초밥
(Raw halibut sushi│寿司│すし)
해파리냉채
(cold jellyfish salad│凉拌海蜇│クラゲの冷菜)
전유화 또는 새우튀김
(Assorted pan fried dishes or Fried shrimps │韩式煎饼或油炸虾│チヂミまたはエビフライ)
궁중잡채
(Royal stir-fried glass noodles mixed with vegetables and beef│宫廷什锦杂菜│宮中チャプチェ)
한방보쌈
(Steamed pork slices served│茗荑菜包肉│ポッサム)
계절탕
(Seasonal soup│时令汤│季節の鍋)
된장찌개外 조기구이, 찬
(Soybean paste stew and grilled yellow corvina with side dishes│
大酱汤&烤黄花鱼&种小菜 │デンジャンチゲ 外 イシモチ焼き種類のおかず)
후식
(Desserts│甜点 │デザート)