HOME   CONTACT
 
 
점심특선 보리굴비정식 수 정식 서라벌 정식 일품 정식 명품 정식 수라상 정식 메뉴사진
 
   Home       Menu        보리굴비정식
 
 
계절죽
(Seasonal porridge│时令粥│季節のおかゆ)
물김치
(Watery Kimchi│水泡菜│水キムチ)
샐러드
(Salad│沙拉│サラダ)
해파리냉채
(cold jellyfish salad│凉拌海蜇│クラゲの冷菜)
궁중잡채
(Royal stir-fried glass noodles mixed with vegetables and beef │宫廷什锦杂菜 │宮中チャプチェ)
전유화 또는 새우튀김
(Assorted pan fried dishes or Fried shrimps │韩式煎饼或油炸虾│チヂミまたはエビフライ)
한방보쌈
(Steamed pork slices served│茗荑菜包肉│ポッサム)
보리굴비
(Barley dried yellow corvina│麦子干黄花鱼│ボリクルビ)
된장찌개外 조기구이, 찬
(Soybean paste stew and grilled yellow corvina with side dishes │
大酱汤&烤黄花鱼&种小菜 │デンジャンチゲ 外 イシモチ焼き種類のおかず)
후식
(Desserts│甜点 │デザート)